Välj en sida

Våra tjänster

Vi erbjuder omfattande tjänster inom mark och bygg. Dessutom erbjuder vi maskinuthyrning för dina egna projekt. Oavsett om det är ett litet eller stort uppdrag, kan du förlita dig på vår expertis och erfarenhet för att leverera resultat av högsta kvalitet. Vårt dedikerade team av erfarna yrkesmän tar hand om varje detalj och säkerställer att ditt projekt genomförs smidigt och effektivt.

Gräv

Vi erbjuder omfattande grävtjänster för både små och stora projekt. Med vårt erfarna team och moderna maskinpark kan vi utföra allt från schaktning och markförberedelser till grävning för pool.

Markarbete

Vårt erfarna team erbjuder en komplett lösning för alla dina markbehov. Vi utför allt från gjutning till stenläggning, alltid med högsta kvalitet och noggrannhet.

Fastighetsskötsel

Ta bort stressen från fastighetsunderhåll med vår hjälp. Vi erbjuder en rad tjänster för att hålla din fastighet i toppskick, inklusive gräsklippning, snöskottning och trädgårdsarbete. Luta dig tillbaka och låt oss ta hand om det, så kan du njuta av en välunderhållen och vacker fastighet.

Månkarbo Minischakt AB

MÅNKARBOVÄGEN 43
815 69 Månkarbo

Vårt utbud

Gräv

Markarbete

Fastighetsskötsel